Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ο τροπος που κοιμαστε δειχνει την προσωπικοτητα σας














Ένα απλό τεστ φέρνει την «επανάσταση» στην ανάλυση του χαρακτήρα με βάση ένα και μόνοστοιχείο... τον τρόπο που κοιμάστε.





1. Αν κοιμάστε στο πλάι χωρίς να εξέχουν τα γόνατά σας, τότε είστε ήρεμος και έμπιστος άνθρωπος. Δεν προσβάλλεστε εύκολα και δεν σας φοβίζει το μέλλον. Γελάτε ακόμη και το πιο «σκυθρωπό» πρωινό του χειμώνα και προσαρμόζεστε εύκολα σε όλες τις αλλαγές.

2. Αν κοιμάστε σε εμβρυακή στάση, τότε αισθάνεστε συχνά την ανάγκη προστασίας, κατανόησης και συμπάθειας. Η κουλουριασμένη στάση είναι ένδειξη ότι προσπαθείτε να ξεφύγετε από τα προβλήματά. Η κατάλληλη ενασχόληση για σας θα ήταν η ζωγραφική, ο χορός ή ένας blog για να αποτυπώνετε τις σκέψεις σας.

3. Αν κοιμάστε μπρούμυτα με τα χέρια και τα πόδια σας ανοιχτά, τότε έχετε ηγετικές ικανότητες. Είστε αυθόρμητος, παίρνετε πρωτοβουλίες και φροντίζετε να υπάρχει τάξη στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Κατά πάσα πιθανότητα θέλετε να προγραμματίζεται τα πάντα και δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις. Η υπευθυνότητα σας σας βοηθά να κατακτήσετε το μεγαλείο.

4. Αν κοιμάστε ανάσκελα τότε είστε αισιόδοξος άνθρωπος, που αγαπάει την ζωή, είναι συνηθισμένος να είναι το κέντρο της προσοχής και θέλει καλή συντροφιά. Εργάζεστε με πείσμα και επιμονή, αλλά με βάση την λογική σας και επιλέγετε πάντα να λέτε την αλήθεια. Οι άνθρωποι που κοιμούνται σε αυτή την στάση έχουν συνήθως πολύ ισχυρές προσωπικότητες.

5. Αν κοιμάστε σε ίσια θέση με τα χέρια και τα πόδια σας κολλημένα στον κορμό, τότε γνωρίζετε τους στόχους της ζωής σας και δουλεύετε με επιμονή για να τους επιτύχετε. Μπορεί να είστε αυστηρός, σχολαστικός και απαιτητικός, αλλά απαιτείτε τα περισσότερα απ’ τον εαυτό σας πρώτα.

6. Αν κοιμάστε άστατα, με χέρια και πόδια ανοιχτά, τότε πιθανότητα είστε απρόβλεπτοι, αγαπάτε την περιπέτεια, ενώ η διάθεση σας μπορεί να αλλάξει στο λεπτό αναστατώνοντας τους γύρω σας. Σας είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις.

Αν κοιμάστε σε πολλές διαφορετικές απ’ αυτές τις στάσεις, αυτό είναι δείγμα ποικιλόμορφης προσωπικότητας, με κρυφές πτυχές που ακόμη και εσείς οι ίδιοι αγνοείτε.

akappatou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου